Directorul Antena 3, Mihai Gâdea, amenințat cu moartea în mod explicit

Gadea Mihai

Directorul Antena 3, jurnalistul Mihai Gâdea, a fost amenințat cu moartea, după dezvăluirile privind afacerile cu Gazprom ale familiei Băsescu derulate, prin intermediul notarului Ioana Băsescu. Deși nu este pentru prima dată când este amenințat cu moartea, Mihai Gâdea a primit de data aceasta, pe pagina sa de Facebook, un mesaj explicit, cu referiri directe la familia sa și la apropiații săi, dar și la ceea ce are să i se întâmple în scurt timp.

Mihăiță tată, când ai să plângi moartea unuia din familia ta să știi că nu este că tu ai alte gânduri. Este pentru căî tu ai trădat și trebuie să plătești. Ne pare rău dar tu în șase luni vei muri… Indiferent dacă renunți la funcția ta Antena 3 sau nu. Tu o să ai un accident, stupid la prima vedere dar fatal pentru tine. Așa este viața… A încerca să spui adevărul de ceea ce se întâmplă în țară până atunci nu mai are nici o influență. Dacă tu o să scapi din accident, cei apropiați ție vor fi… dar nu contează știți foarte bine că dincolo este încă n… vieți. Nu vă urăsc și nici pe Voiculescu, nici pe Băsescu, nici pe Ghiță, nici pe fostul Iliescu… Doresc numai bine oamenilor de rând din România de la care faceți excepție

Camill Iliescu
Facebook

gadea

Mihai Gâdea a anunțat că a depus o plângere penală în acest sens la Parchetul General.

Camill Iliescu pare a fi genul de cont de Facebook creat nu cu numele real al utilizatorului, tocmai pentru a-și ascunde adevarata realitate. În istoricul activității sale pe pagina de socializare, Camill Iliescu postează comentarii pe diverse teme, dar dovedește, la un moment dat, că este un telespectator fidel al OTV.

otv

Andi Topală

NICIUN COMENTARIU