30.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023 - 21:54
No menu items!

Directorul ADP Sector 2, audiat în dosarul privind moartea lui Ionuț Anghel

spot_img

Lemnaru Cristian_SZ

Directorul Administraţiei Domeniului Public (ADP) Sector 2, Cristian Lemnaru, s-a prezentat, luni, la Parchetul General pentru a fi audiat în dosarul privind moartea lui Ionuţ Anghel (copilul de patru ani omorât de câini fără stăpân în apropierea Parcului Tei din Capitală).

Cristian Lemnaru a declarat, la intrarea în sediul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că nu este responsabil de tragedia în care şi-a pierdut viaţa copilul de patru ani sfâşiat de câini pe un teren din apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2 al Capitalei.

Administraţia Domeniului Public al Sectorului 2, reprezentanţii SC Tei Rezidenţial şi Constantin Ciorăscu, proprietarul terenului unde Ionuţ Anghel a fost omorât de câini, au fost puși sub acuzare de procurori pentru ucidere din culpă.

Parchetul General a anunţat, vineri, că reprezentanţii legali ai Administraţiei Domeniului Public (ADP) al Sectorului 2, ai SC Tei Rezidenţial SRL Bucureşti, precum şi Constantin Ciorăscu au fost citaţi pentru a li de aduce la cunoştinţă învinuirile şi pentru a fi audiaţi în calitate de învinuiţi în cauza având ca obiect decesul lui Ionuţ Anghel.

R.D.