12.8 C
București
sâmbătă, 17 aprilie 2021 - 20:22

Directorul adjunct al CIA, întâlniri cu Băsescu și Ponta UPDATE

President George W Bush visits CIA Headquarters, March 20, 2001.

  • UPDATE

Și prim-ministrul Victor Ponta a primit-o luni la Palatul Victoria pe adjuncta directorului Agenției Centrale de Informații (CIA), Avril D. Haines.

Cu acest prilej, au discutat aspecte ale evoluțiilor din regiune și a fost evidențiată excelenta colaborare între serviciile de informații din România și SUA“, precizează Guvernul într-un comunicat de presă.

Preşedintele Traian Băsescu a primit-o, luni, la Palatul Cotroceni, pe Avril D. Haines, adjuncta directorului Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) a SUA. La întâlnire au fost discutate situaţia din regiune şi buna colaborare dintre serviciile de securitate ale celor două ţări.

Administraţia Prezidenţială a transmis, luni, într-un comunicat de presă, că Traian Băsescu primit-o la Palatul Cotroceni, pe adjuncta directorului Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA), doamna Avril D. Haines.

În cadrul întrevederii s-a discutat despre situaţia din regiune, dar şi despre buna colaborare dintre serviciile de securitate din cele două ţări, se mai arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Întâlnirea a avut loc luni la ora 11.00.

R.D.