3.1 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 17:16
No menu items!

Directori ai MEDIAFAX, audiați în dosarul de evaziune fiscală. Patru persoane au fost reținute / UPDATE

spot_img

Directorul financiar și președintele Consiliului de Administrație au răspuns întrebărilor procurorilor Parchetului General, în urma perchezițiilor făcute joi la Mediafax Group

Parchet General_SZ

  • UPDATE

Patru persoane au fost reținute de procurorii Parchetului General, până joi la prânz, în dosarul de evaziune fiscală și spălare de bani care vizează Mediafax Group.

Surse judiciare au precizat că procurorii au emis ordonanțe de reținere pe numele Danei Cozac – director financiar al Mediafax Group, pe numele Roxanei Grigoruță – președinte al CA, dar și pe numele lui Sorin Dinu și al lui Dragoș Chiș.

Doi directori ai Mediafax – Dana Cozac, director financiar și Roxana Grigoruță, președinte al Consiliului de Administrație – sunt audiați de procurorii Parchetului General în urma perchezițiilor făcute, joi dimineață, la Mediafax Group.

Joi dimineață, zeci de polițiști au descins în 14 locații din București și Ilfov la sediile mai multor societăți comerciale din domeniul media, precum și la locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani. Surse judiciare precizau că una dintre societățile vizate este agenția de presă Mediafax.

Sunt efectuate 14 percheziții domiciliare care vizează sediile și punctele de lucru ale societăților comerciale implicate, precum și locuințele persoanelor bănuite, pe raza Municipiului București și a județului Ilfov. La acțiune participă aproape 100 de polițiști din cadrul unităților centrale ale Poliției Române.

Poliția Română
comunicat de presă

CITEȘTE ȘI: osarul Mediafax Group (2) de evaziune fiscală, deschis la Parchetul General

Și Parchetul General preciza, într-un comunicat de presă, că Direcția de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IGPR, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, efectuează cercetări cu privire la un grup de firme din domeniul media bănuite de implicare în săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani.