6 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 22:17
No menu items!

Directoarea Hexi Pharma, Flori Dinu, adusă cu mandat la Parchetul General. A fost reținută. UPDATE

spot_img

Directorul general al Hexi Pharma – compania implicată în scandalul dezinfectanților diluați din spitale, al cărei patron Dan Condrea a murit duminica trecută – este audiată de procurorii Parchetului General, vineri seara.

Flori Dinu a fost ridicată cu mandat, vineri după-amiază, şi a fost dusă la Parchetul General pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de suspect în dosarul privind dezinfectanţii diluați. Directoarea Hexi Pharma fusese citată de procurori să se prezinte vineri la sediul Parchetului General. Pentru că nu s-a prezentat, procuorul de caz a cerut unei echipe de politişti să meargă şi să o aducă pentru a fi înştiinţată în legătură cu noua calitate – de suspect în cauză, au explicat surse judiciare, citate de Mediafax.

Joi dimineaţă, echipe de poliţişti au mers la sediul Hexi Pharma din Bulevardul Octavian Goga, din Capitală, pentru a ridica noi documente. Acţiunea de joi a venit după ce, în urmă cu o săptămână, poliţiştii au ridicat documente de la depozitul Hexi Pharma, din Mogoşoaia, de la trei spitale din Capitală şi de la sediul RENAR.

UPDATE

Flori Dinu a fost reținută