5 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 14:27
No menu items!

Directoarea de grădiniță înjunghiată de soț a murit

spot_img

Femeia în vârstă de 38 de ani, înjunghiată de soţ într-o grădiniţă din Sectorul 2 al Capitalei, a murit, vineri, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al unității medicale, dr. Bogdan Opriţa. 

Potrivit mărturiilor unei vecine, victima, care era şi directoarea grădiniţei, avea certuri dese cu soţul său, iar în unele nopţi dormea în sediul grădiniţei, de frică să nu meargă acasă. “Eu ştiu că sunt căsătoriţi, dar aveau probleme, se certau, sunt doi copii la mijloc, erau nopţi când ea rămânea să doarmă în grădiniţă de frică să nu se ducă acasă. Să fie vreo 5-6 ani de când funcţionează grădiniţa“, a declarat o vecină a femeii, citată de Mediafax. 

Soţul femeii este audiat la Secţia 8 de Poliţie. Potrivit unor surse judiciare, atacatorul ar fi încercat iniţial să se sinucidă, dar nu are leziuni care să-i fi pus viața în pericol. 

Am primis SMS în timp ce eram în Comitetul Executiv Naţional (CExN), înţeleg că a fost reţinut agresorul, se vor lua măsurile legale“, a declarat, vineri, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. 

Potrivit Poliției Capitalei, prin apel 112, în jurul orei 12.20 a fost sesizată o agresiune asupra unei femei. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. 

R.D.