10.1 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 12:24
No menu items!

Dinu Patriciu, singur și bolnav de Sărbători

spot_img

Controversatul om de afaceri, Dinu Patriciu, se luptă în continuare cu boala, după operația la care a fost supus la clinica Niguarda, din Milano. Patriciu trece prin momente foarte grele: are cancer, restanțe financiare la spital, iar femeia despre care s-a scris că îi controlează averea nu-i mai este alături. Conform Realitatea TV, el a avut parte totuși de o vizită. Dinu Patriciu a chemat-o la clinică pe una din asistentele personale, Silvia Zagrai, pentru a mai afla are este situația la zi a holdingului său.

După ce a trecut peste cele trei zile critice, ulterioare intervenției la ficat, Dinu Patriciu este în continuare internat la clinica din Italia, unde urmează un complex proces de recuperare post-operatorie. Din nefericire, în aceste momente în care afecțiunea celor apropiați contează foarte mult, omul care altădată domina topul celor mai bogați români este din ce în ce mai singur.

De Sărbători, atât fata cea mare, dar și Melanie Ann Chen, femeia despre care s-a scris ca are pe mână întreaga avere a magnatului, au preferat să meargă în vacanță, la schi, în două stațiuni montane exclusiviste din Europa.

D.M.