12.2 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 16:10
No menu items!

Dinamoviștii Vasile Turcu și Ianis Zicu, clienții prostituatelor de lux ale Andreei Marta

spot_img

Audierile de martori (clienți) în dosarul prostituatelor de lux ale Andreei Marta continuă săptămâna viitoare la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Procurorii l-au invitat, luni, pentru a da declarații tot pe un fost dinamovist, Ianis Zicu, după ce Gabriel Torje a fost și el audiat în urmă cu două săptămâni. Zicu trebuia să dea declarații în aceeași perioadă, însă nu a putut da curs invitației procurorilor, astfel că audierea a fost fixată pentru 3 decembrie.

Fotbalistului care joacă acum la echipa sud-coreeană FC Gangwon îi va urma la audieri chiar unul dintre finanțatorii clubului de fotbal Dinamo, Vasile Turcu. Astfel, și el va răspunde întrebărilor procurorilor DIICOT legate de serviciile sexuale plătite „fetițelor” Andreei Marta, soția lui Codruț Marta, fostul consilier al ex-președintelui ANAF, Sorin Blejnar.

Vasile Turcu a fost, în trecut, protagonistul unei dezvăluiri de presă tabloidă. Astfel, acţionarul grupării din „Ştefan cel Mare” a decis, în urmă cu aproape cinci ani, să-și îngoașe organul sexual, suferind o intervenție chirugicală de specialitate la celebra clinică AKH, din Viena, relata cotidianul Cancan. Potrivit tabloidului, în jurul datei de 20 mai 2007, Turcu s-a programat la doctorul Ralf Herwig, un specialist în urologie și andrologie, unde a efectuat o operație de îngroșare a penisului.