4.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 17:56
No menu items!

Din ianuarie încep înscrierile la facultățile SRI

spot_img

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” organizează, în sesiunea iulie 2013, concurs de admitere, la Facultatea de Informaţii, pentru specializările: „Psihologie-informaţii” şi „Studii de securitate şi informaţii”. Înscrierea candidaților se desfășoară în perioada 7 ianuarie 2013 – 15 februarie 2012.

Durata studiilor este de trei ani de zile, iar concursul de admitere se va desfășura între 22 și 26 iulie 2013. Numărul de locuri scoase la concursul de admitere: specializarea „Psihologie-informaţii” – 20 locuri (12 băieţi şi 8 fete); specializarea „Studii de securitate şi informaţii” – 10 locuri (6 băieţi şi 4 fete).

Pe durata studiilor, candidaţii declaraţi „Admis” vor avea calitatea de student al Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”, din momentul înmatriculării în anul I de studii universitare de licenţă până la data absolvirii.

Pentru a dobândi calitatea de ofiţer de informaţii şi competenţele necesare exercitării atribuţiilor profesionale este necesară continuarea pregătirii universitare în cadrul unui program universitar de master profesional dedicat, organizat de Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”.

Citiți mai multe detalii pe site-ul Academiei Naționale de Informații “Mihai Viteazul”.

D.M.