vineri, 26 februarie 2021 - 8:35

Din ce cauză crede familia lui Paul Walker că a avut loc nefastul accident? NOI IPOTEZE

 Paul-Walker

Familia lui Paul Walker din franciza „Fast & Furious” este de părere că accidentul în urma căruia a murit renumitul actor și prietenul și partenerul său de afaceri Roger Rodas a avut loc din cauza delimitatoarelor de benzi care sunt amplasate pe șosea, informează tmz.com.

Membrii familiei celebrului actor au ținut legătura cu experți în cascadorii care au fost în locul unde s-a produs accidentul și care susțin teroria conform căreia, dacă o mașină de curse lovește un astfel de delimitator îl va face pe șofer să piardă controlul volanului, au declarat mai multe surse pentru tmz.com.

Ei susțin că o mașină care merge cu o viteză de circa 90 de mile pe oră va pierde tracțiunea după ce se va lovi de mai multe astfel de despărțitoare.

Cel care a pierdut controlul mașinii Porsche Carrera GT în care se afla Paul Walker, este Roger Rodas, un cunoscut pilot de Formula 1. Mașina a iesit de pe carosabil, s-a izbit de un stâlp de pe trotuar, iar apoi a explodat.

Compania Porche a lansat în 2004 un memo în care îi atenționează pe cei care doresc să își achiziționeze o astfel de mașină despre vulnerabilitățile pe care le are, ea fiind totuși o mașină de curse.

C.A.