25.7 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 16:04
No menu items!

DIICOT a pornit lupta contra… obezității și surmenajului. Iată ce cumpără

spot_img

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism se dotează cu instrumente eficiente pentru combaterea… obezității și angoasei.

Structura condusă încă, interimar, de Daniel Horodniceanu, a achiziționat, în urmă cu două zile, prin Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, prin cumpărare directă, cutii de ceai de anghinare. Nu este important prețul, ci cantitatea și scopul pentru care este utilizat ceaiul folosit. Potrivit nutriționiștilor, ceaiul de anghinare este folosit pentru afecțiunile renale și, datorită efectelor diuretice, pentru cei care vor să slăbească, prin eliminarea apei în exces din organism.

Nu se știe cine este persoana mai corpolentă din conducerea DIICOT care apelează la consumul a 10 cutii (a câte 20 de plicuri) dar am observat că există angajați care au probleme cu astenia nervoasă, achiziționând tot 10 cutii de ceai de salvie. Studiile de specialitate spun că salvia este benefică pentru tratarea angoasei nervoase, a surmenajului, a neurasteniei sau a atacurilor de panică.

Andi Topală