17.7 C
București
vineri, 20 mai 2022 - 0:01
No menu items!

DIICOT a început audierile oficialilor în dosarul „Ierusalim”

spot_img

Consilierul președintelui Camerei Deputaților, Paul Ionescu, este audiat, luni, la DIICOT, în dosarul deschis la denunțul lui Ludovic Orban la adresa Guvernului României în cazul memorandumului privind mutarea ambasadei României la Ierusalim.

Antena 3 a difuzat imagini în exclusivitate de la sediul DIICOT, în timp ce Paul Ionescu se afla la intrare pentru legitimare.

Consilierul lui Lividu Dragnea, Paul Ionescu, este primul oficial român audiat de DIICOT în acest dosar, după ce procurorii au început urmărirea penală „in rem” pe data de 7 iunie. Paul Ionescu s-a aflat în delegația care s-a deplasat în Israel, alături de Anca Spiridon, director la Cancelaria președintelui Camerei Deputaților, și șase parlamentari – Marian Cucșa (ALDE), Doina Feodorivici (PSD), ambii din Comisia pentru controlul SRI, Georgian Pop (PSD), membru al Comisiei de Apărare și fost președinte al Comisiei SRI, președintele Comisiei de apărare, Gheorghe Căprar (PSD), Natalia Intotero (PSD), vicepreședinte al Comisiei pentru politică externă și Silviu Vexler, reprezentantul minorității evreiești în Parlamentul României.

Andrei Tudor