16.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 16:42

Dieta de detoxifiere a lui Vladimir Putin

spot_img

Dieta președintelui rus exclude complet cafeaua, zahărul și alcoolul

putin

Dieta de detoxifiere a lui Putin constă într-o combinație de alimente sănătoase și multă mișcare, susțin surse citate de presa din Marea Britanie, scrie Daily Mail.

Regimul este format din cereale integrale, sucuri naturale de fructe și legume, diferite salate, unde baza este formată din rădăcinoase, frunze verzi și fasole boabe. La toate acestea se adaugă ceai verde neîndulcit care înlocuiește apa și, în fiecare zi, o porție de supa miso. Dieta de detoxifiere a lui Putin include și carne de pește, pregatită doar la abur.

Dieta exclude complet cafeaua, zahărul, alcoolul, lactatele și, evident, carnea, dar permite două linguri de ulei de măsline în fiecare zi și impune cel puțin trei ore de activitate fizică. În ceea ce privește activitatea fizică, asta înseamnă înot, gimnastică, alergare ușoară, saună și masaj.

Dieta de detoxifiere este respectată de Putin pentru o perioadă de cel puțin două săptămâni și este în mod cert eficientă, dat fiind faptul că susține procesul natural de detoxifiere prin cantitatea mare de fructe și legume crude pe care o presupune, chiar dacă cele mai multe sunt consumate sub formă de suc. Aportul de proteine nu este afectat, acesta fiind adus de carnea de pește și fasolea boabe, care sunt principalele surse de proteine ale dietei.

Ceaiul verde și supa miso sunt lichidele minune care impulsionează metabolismul și detoxifierea.

Respectată corect te va tonifia și te va ajuta să scapi de câteva kilograme.

C.A.