5.9 C
București
miercuri, 7 decembrie 2022 - 15:11
No menu items!

Diaspora PNL Spania s-a dat în stambă la alegerile pentru Congres. A fost chemată poliția

spot_img

Scandal monstru la alegerile PNL din Spania, unde peste 100 de delegați au chemat poliția pentru că nu au fost lăsați să intre să voteze.

Preşedintele PNL Spania, Cătălin Stan, a fost reales, sâmbătă, cu poliţia la uşă, ca să-l apere de cei care nu au fost lăsaţi în sală.

Agenții de pază nu au lăsat 100 dintre delegați să intre, astfel că a ibucnit un scandal între cele două tabere. Poliția spaniolă a intervenit pentru aplanarea conflictului. Incidentul s-a produs la un hotel din oraşul Torrejon de Ardoz, de lângă Madrid.

„În propriul partid nu avem voie să votăm şi nu avem voie să candidăm, iar invalidările se fac doar prin vorbe. În scris nu riscă să ne dea nimic”, spune Ciprian Munteanu, candidat PNL Spania, potrivit Mediafax.

„Nu putem să începem alegerile pentru că domnul Viorel Badea nu ia nicio decizie în acest sens. L-am sunat pe domnul Ludovic Orban, pe domnul Florin Cîţu, pe domnul Rareş Bogdan şi nimeni nu răspunde la telefon”, comentează şi Nicolae Dina, candidat PNL Spania.

Preşedintele PNL Diaspora, senatorul Viorel Badea, spune că persoanele din exterior nu erau membri PNL sau nu au fost convocate conform statutului. Candidatul pe care Badea l-a susținut, Cătălin Stan, a fost reales președintele PNL Spania.

E. Stan