12.6 C
București
miercuri, 21 aprilie 2021 - 10:59

Diana Șoșoacă i-a pus gând rău lui Mark Zuckerberg: “Să aibă mare grijă cu mine!”

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost blocată pe Facebook, joi dimineaţă. Șoșoacă nu mai poate posta nimic pe rețeaua de socializare timp de 30 de zile.

Decizia Facebook a venit după ce Şoşoacă a jignit o utilizatoare care o insultase, după cum chiar ea a povestit.

Şoşoacă: Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre

“Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsa mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea”, a spus Diana Şoşoacă, potrivit romaniatv.net.

Şoşoacă: o să dau în judecată Facebook

În plus, senatoarea a anunțat că va da în judecată Facebook, deoarece nu este normal să blocheze conturile politicienilor. 

“O să vorbesc cu colegul meu Chitic și o să fac ce a făcut și el, adică o să dau în judecată Facebook-ul. Știu că UE a condamnat cenzurarea de către aceste site-uri de socializare a politicienilor, nu ai voie să faci acest lucru. (…)Eu nu mă opresc. Dacă cineva crede că mă va opri, nu, așa mai mult mă ambiționează. Să aibă mare grijă cu mine!” , a declarat aceasta.