17.9 C
București
duminică, 21 aprilie 2024 - 18:29
No menu items!

Diana Şoşoacă a cerut ordin de protecţie împotriva soţului: „M-a amenințat cu un cuțit”

spot_img

Poliția Capitalei a emis ordin de restricție împotriva soțului Dianei Șoșoacă. Senatoarea SOS România a acuzat că soțul său o intimidează și că a agresat-o în trecut.

Emiterea ordinului de protecție a venit după ce senatoarea a sesizat poliția cu privire la faptul că soțul său ar fi agresat-o ”din punct de vedere emoțional”, dar și fizic.

„La data de 02 aprilie 2024 Poliția Capitalei- Secția 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soțul său o agresează din punct de vedere emoțional, fiindu-i creată astfel o stare de temere.

Totodată, femeia a precizat că în trecut, soțul său a agresat-o și fizic.

În urma celor sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, victima și-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brățări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului”, a transmis Poliția.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la infracțiunile de amenințare și hărțuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Silvestru Șoșoacă s-a prezentat la sediul secției în urmă cu puțin timp pentru montarea sistemului de monitorizare.

Diana Șoșoacă: M-a amenințat cu un cuțit

„M-am săturat să fiu pusă la stâlpul infamiei. A luat-o razna, am fost nevoită să solicit emiterea unui ordin de protecție pentru mine și fetița mea de 11 ani care a trăit în teroare alături de acest om.

De-a lungul a doi ani m-a amenințat să îmi dau demisia altfel mă va face de râs în fața întregii lumi. Mi-a cerut să demisionez din funcția de senator. Au fost agresiuni fizice, am depus poze, pe el l-am dat afară când s-a năpustit asupra fetiției mele. Și de fosta soție a divorțat din cauza unor violențe grave.

M-a lovit de prea multe ori. Am tăcut fiindcă era lupta împotriva sistemului. Noi eram priviți ca un cuplu model. Totul până la copilul meu.  Și fetița a fost luată de gât și ridicată în sus. Pe mine m-a amenințat cu un cuțit”, a spus Șoșoacă la Antena 3 CNN.

                                                                                                          Adina Bucur