20.4 C
București
duminică, 28 mai 2023 - 12:08
No menu items!

Dialog în Parlament. Xena, prințesa războinică către Superman: „Get lost!”

spot_img

Senatorul Diana Șoșoacă, cea care a reprezentat neafiliații, marți, la dezbaterea moțiunii de cenzură în Parlament, a avut un discurs plin de ironii la adresa premierului Florin Cîțu, așa cum a obișnuit deja încă de la începutul mandatului său de parlamentar. 

„Domnule Cîțu, ati spus că 77 la sută din populația României, nevaccinată, este proastă. Dacă sunteți premierul unei țări formată din proști, ca să-l parafrez pe Caragiale, dumneavostră sunteți cel dintâi!”, și-a început Diana Șoșoacă discursul. 

„Am venit să vă expun câteva dintre doleanțele celor 60.000 de oameni care au ieșit în stradă doar în București și imediat v-ați chemat chestorii să vă apere de o femeie. Păi, nu erați dumneavoastră Superman? Dacă dumneavoastră sunteți Superman, atunci, eu sunt Xena, prințesa războinică. Eu am mai multe șanse să fiu Xena, prințesa războinică decât dumnevoastră, Superman, dacă ați avut nevoie de trei gealați ca să vă apere de întrebările unei femei”, a continuat Șoșoacă. 

„Concluzia o trage Eminescu: greșelile în politică sunt crime, pentru că, în urma lor, suferă milioane de oameni nevinovați. Domnule Cîțu, vă spun pe limba dumneavoastră de CIA: Get lost!”, a încheiat Diana Șoșoacă. 

Raluca Dan