9.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 2:22
No menu items!

Diaconu (PNL): În USL, ne certăm în sufragerie și ne împăcăm în dormitor

spot_img

Mircea DiaconuSenatorul Mircea Diaconu a afirmat duminică, la Conferinţa PNL Argeş, că membrii USL „prea se ceartă în sufragerie şi prea se împacă în dormitor”. Replica lui Crin Antonescu nu a întârziat să apară: „Nu avem ce ne certa, ce ne împăca întrucât nu suntem la piaţă, nu tocmim preţul”.

Senatorul a precizat, la același eveniment, că un cetăţean l-a oprit pe stradă şi i-a spus că „nenorocirea în orice familie vine din faptul că părinţii se ceartă în sufragerie şi se împacă în dormitor”.

Îndrăznesc să spun că familia în România are mult mai multă greutate şi importanţă decât în ţări dezvoltate, civilizate, şi ar trebui să ştim lucrul ăsta şi să ţinem la el. Iată, mi-a zis acel om, «nenorocirea în orice familie vine din faptul că părinţii se ceartă în sufragerie şi se împacă în dormitor». Vine o clipă la USL-ul nostru că şi noi cred că la fel facem. Ne certăm prea în sufragerie şi ne împăcăm prea în dormitor. Acum, probabil ca aşa e natural să fie, însă pănă la urmă puterea fiecăruia de a trece peste orice greutate, peste orice necaz, orice vas spart, trebuie să însemne înţelepciunea fiecăruia şi mai ales pentru că au de făcut nişte lucruri extrem de importante. Câtă vreme ce avem de făcut este mai important decât celelalte amănunte, trebuie să avem înţelepciunea mereu să trecem peste ele. Motto-ul familiei mele, o familie veche, sunt căsătorit cu soţia mea de 33 de ani şi au fost momente foarte grele, poate sunt şi azi, motto-ul familiei noastre este un vers din Ion Barbu: «Să fim precum ne-am împăcat». Aşa că, asta doresc şi eu USL-ului şi dumneavoastră tuturor

Mircea Diaconu
senator PNL

Valeriu Motoc