1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 8:03
No menu items!

Diaconu nu mai candidează și se dedică filmului

spot_img

Mircea Diaconu a declarat, marţi, la intrarea în sediul Parchetului General, că a decis să nu mai candideze pentru un post de parlamentar. „Mai sunt trei-patru zile senator, în rest am decis să nu mai candidez şi m-am retras din viaţa asta politică imediată şi asta pentru că mi-am ales singur demnitatea cea mai importantă, cea de cetăţean”, a declarat Mircea Diaconu, înainte de a se întâlni cu procurorii pentru audieri.

O să trec de la Loganul Senatului, care e cam vechi, cam prăpădit, la Aro 10 al meu, care e mult mai bun şi mult mai tânăr“, a mai spus Diaconu.

Acesta a menţionat că „peste aproximativ cinci zile” va începe filmările la un nou film pe care l-a catologat „de excepţie”. „Peste aproximativ cinci zile încep un film excepţional, cu un rol excepţional, care e mai bun decât un mandat întreg. Se numeşte Cu Buletinul la Paris. Joc personajul principal, un amărât din zilele noastre, şi este foarte bun scenariul”, a spus Diaconu.

La ieșirea din Parchetul General, senatorul a spus că „a fost un colocviu pe legislație”. „Au căutat peste tot și nu au găsit nici un prejudiciu”, a precizat Diaconu adăugând că procurorii i-au prezentat materialul de urmărire penală.

Avocatul său a spus că, după această etapă procedurală, procurorul poate să-l trimită în judecată, dar poate să-l și scoată de sub urmărire penală.