8 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 9:59
No menu items!

Diaconu: Nu mă retrag din politică, s-a înţeles greşit

spot_img

Mircea Diaconu, cercetat pentru conflict de interese, a explicat că ziariştii au înţeles greşit că el se retrage din politică şi a subliniat că nu va mai candida pentru Senat, ceea ce înseamnă cu totul altceva.

“Nu mă retrag din politică, nu mai vorbiţi prostii, scuzaţi-mă. Că sunt nişte fete reporteriţe pe colo, pe colo şi nu înţeleg ce spui, pentru că trebuie să ştii limba română exact ca să pricepi. Dar la dumneavoastră nu admit chestia asta. N-am zis niciodată că mă retrag din politică, am spus că nu mai candidez, e o mare diferenţă. Pot face politică foarte bine şi obligatoriu ca simplu cetăţean. Şi chiar mai bine. Încă ceva ce trebuie să precizez, am spus o dată, mai zic o dată, nu mă retrag din politică, rămân vicepreşedinte PNL şi cu gura cât şura, cum am fost şi până acuma”, a explicat Diaconu.

De filme şi de teatru nu m-am lăsat niciodată. În acest interval, de patru ani, am făcut vreo cinci filme cred, ceea ce e foarte bine. Am făcut un film care se cumeşte «Cu buletinul la Paris», dar amărâtul ăla pe care îl joc eu nu ajunge niciodată la Paris, visează să ajungă şi el, n-are bani. După aia, la primăvară, mai am încă două de făcut, filme vreau să spun, dar între timp plec şi la Bruxelles să joc un spectacol. În noiembrie, pe 27, am foarte multă treabă! Pe de altă parte mai zic o dată nu mă retrag din politică. Asta ca să n-aibă bucuria unii că m-am retras”, a întărit liderl PNL. (A.M)