10.4 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 16:02

Dezvăluiri înfiorătoare în cazul morții fetiței de doi ani, înecată în cadă. A fost introdusă în mașina de spălat și filmată când “se învârtea”

spot_img

Sofia, copila care a murit zilele trecute la Iași după ce a fost lăsată nesupravegheată în cada plină cu apă de către mama ei, a trăit un chin inimaginabil alături de cea care i-a dat viață. Polițiștii au descoperit în telefonul mamei o filmare în care fetița era introdusă în mașina de spălat aflată în funcțiune.

Înainte cu câteva săptămâni ca micuța să-și piardă viața, ar fi fost băgată în mașina de spălat chiar de către mama ei. Și mai șocant este că femeia a pornit mașina de spălat și a filmat preț de cel puțin un minut cum micuța este învârtită. Filmarea i-a șocat până și pe anchetatori.

Poate că gestul șocant nu ar fi ieșit niciodată la iveală dacă femeia de 21 de ani, mama micuței Sofia, nu ar fi păstrat filmarea în telefon.

Fetița locuia doar cu mama ei, tatăl fiind plecat în străinătate. Cei doi erau despărți, iar femeia trăia în concubinaj cu un alt bărbat.

Rudele femeii spun că tânăra nu și-a dorit copilul și în repetate rânduri o bătea, de altfel pe corpul copilei erau vizibile urme de lovituri.

În prezent, mama copilei este arestată pentru ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorilor. Alături de ea este arestat și bărbatul care îi era concubin.

                                                                                    C.Dumitrescu