3.1 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 18:34
No menu items!

Deva: Miting pentru susţinerea comisarului şef Traian Berbeceanu

spot_img

Traian Berbeceanu 1_SZ

Peste 100 de persoane au participat, duminică după-amiază, la un miting pentru susţinerea fostului şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog (BCCOA) Alba Iulia Traian Berbeceanu, în faţa sediului DIICOT Hunedoara, la protest fiind prezentă şi soţia comisarului şef.

Protestatarii s-au adunat în faţa sediului DIICOT Hunedoara din Deva pentru a treia duminică consecutiv, iar pentru prima dată la acţiune a participat şi soţia lui Traian Berbeceanu, Gabriela.

Am fost la soţul meu în acestă săptămână şi vă pot spune că e la fel de determinat să facă tot ce îi stă în putinţă pentru ca adevărul să iasă la iveală. Până acum, eu nu am participat la proteste, pentru că m-am gândit să nu se interpreteze că instig, însă mi-am dat seama că e dreptul meu de cetăţean să particip la o adunare.

Gabriela Berbeceanu

Printre manifestanţi s-au aflat poliţişti, rude ale acestora, dar şi persoane care nu au nicio legătură cu cazul şi care s-au declarat impresionate de activitatea lui Berbeceanu. Participanţii la proteste au afişat fotografii ale comisarului şef şi mesajul “Eliberaţi-l! Traian Berbeceanu nu e un pericol pentru ordinea publică!”.

Protestul nu a fost autorizat.

R.D.