7.7 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 3:05

Detalii halucinante despre accidentul provocat de fostul procuror DNA Eugen Stoina

spot_img

Detalii incredibile apar despre accidentul provocat, în 11 ianuarie 2018, de fostul procuror DNA Eugen Stoina, care a lovit, pe Şoseaua Kiseleff, cu Mercedesul sau mai multe maşini și și-a spart nasul.

Jurnalistul Mihai Gâdea a dezvăluit, marți seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, detalii incendiare despre accidentul provocat de Eugen Stoina. Procurorul a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind o alcoolemie de 1,6 la mie alcool în aerul expirat (foto 2), adică 3,02 la mie alcool în sânge.

Eugen Stoina a fost dus de un echipaj SMURD la Spitalul Elias din Capitală, fiind înregistrat la Unitatea de Primiri Urgente la ora 15.13, la aproximativ 35 de minute după producerea accidentului. Conform fișei medicale în care este trecut diagnosticul, procurorul avea „piramida nazală redeschisa”, după ce, conform unor surse citate de Antena 3, îşi spărsese nasul în trecut după ce căzuse pe scări în sediul DNA.

Procurorul nu a dorit să rămână în spital, ci a plecat de la Elias, după ce şi-a declinat o falsă calitate, susţinând că ar fi procuror DIICOT. În plus, le-a mai explicat medicilor ca nu rămâne la spital întrucât el „are alte drepturi”. Toate aceste lucruri sunt reţinute în procesul verbal consemnat de poliţiştii care s-au prezentat la Spitalul Elias: „Azi data de mai sus fiind în continuarea cercetărilor privind accidentul rutier produs la data de 11.01.2018 în jurul orelor 14.40 pe Sos. P.D. Kiseleff în apropiere de intersecţie cu str. P Nebiolo, de conducătorul autoturismului B 333(…), accident înregistrat la Brigada Rutieră sub nr. 996498, ne-am deplasat la Camera de Gardă a Sp. Elias unde am luat legătura cu medicul U.P.U. – Chirvase Simona care ne-a declarat verbal ca numitul Stoina Eugen CNP (…) a fost adus la Camera de Gardă de către echipajul SMURD, victimă a unui accident rutier produs pe Sos. P.D. Kiseleff înregistrat la triajul unităţii cu nr. 1545085 ora 15.13 şi care din discuţiile avute cu acesta a reieşit faptul că susnumitul este procuror DIICOT, că are alte drepturi şi că părăseşte camera de gardă, lucru pe care l-a şi făcut în jurul orelor 15.45”.

Andrei Tudor