Detalii despre ancheta privind moartea jurnalistei Cristina Țopescu

Cristina Țopescu a încetat din viață în preajma Revelionului.

Primele constatări ale medicilor legiști indică faptul că fosta jurnalistă ar fi murit în somn, iar în stomac s-ar fi găsit urme de medicamente. Cauza, însă nu a putut fi stabilită.

„Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună.

Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu la Antena 3.

Pe de altă parte, cei doi câini găsiți morți în casa Cristinei Țopescu au fost duși la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală (IDSA), singura instituție care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete, a spus, pentru MEDIAFAX, reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Barbuceanu.

„Acesta este singurul institut de referință care poate emite conclouziile actului de necropsie în mod oficial, în cazul unei anchete, pentru a se stabili cauzele morții”, a explicat Babruceanu.

Reprezentantul Vier Pfoten a precizat că alți patru căței au fost găsiți în curtea casei Cristinei Țopescu. Aceștia au găsut un sac de cu hrana uscată și au mâncat pe parcursul celor aproape trei săptămâni de când jurnalista a încetat din viață.

„Ceilalți patru căței sunt la mine. Dacă vor apărea apropiați ai Cristinei care vor dori, îi vom da spre adopție acestora”, a mai spus Barbuceanu.

Potrivit sursei menționate, în casă a mai fost găsit un patruped, care a fost luat de prietena și vecina care a alertat 112 cu privire la dispariția Cristinei Țopescu.

NICIUN COMENTARIU