3.9 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 15:29
No menu items!

DESTIN sau, pur și simplu, NOROC? Un ciclist olandez a păcălit de două ori moartea cu Malaysia Airlines FOTO

spot_img

Maarten de Jonge a ales în ultima clipă să NU urce în cele două aeronave ale Malaysia Airlines, care s-au prăbușit în ultimele patru luni

maarten-dejonge

Povestea ciclistului olandez Maarten de Jonge, care susţine că a reuşit să evite de două ori moartea, după ce a decis în ultima clipă să nu se urce în cursele MH17 şi MH370, ale companiei Malaysia Airlines, a fost preluată de presa din întreaga lume.

Potrivit Daily Mail, acum patru luni Maarten de Jonge programase să se urce la bordul aeronavei Malaysia Airlines MH370, care a dispărut fără urmă. În plus, pentru săptămâna trecută își cumpărase un bilet la cursa MH17, a aceleiaşi companii din Malaysia, care s-a prăbuşit în Ucraina, după ce a fost lovită de o rachetă.

Ciclistul olandez, care concurează pentru o echipă din Kuala Lumpur (Malaezia), a decis de fiecare dată să-şi schimbe planurile în ultimul moment.

Săptămâna trecută, sportivul în vârstă de 29 de ani a dat publicităţii un comunicat în care a confirmat că trebuia să se afle la bordul cursei MH17, el urmând să ajungă la echipa sa din Kuala Lumpur, după câteva zile de vacanţă petrecute la Amsterdam. Maarten de Jonge a decis însă să schimbe biletele pe ultima sută de metri, deoarece găsise ceva mai ieftin.

În ultimul moment, am ales un zbor care pleca duminică, deoarece era cu 300 de euro mai ieftin. Mai era un singur loc liber, l-am rezervat imediat. Dorinţa de a face economii mi-a salvat viaţa.

Maarten de Jonge
ciclist

 

Maarten de Jonge a fost la un pas de a se urca şi în zborul MH 370, dar a ales o cursă care a plecat o oră mai târziu. Atunci, De Jonge voia să ajungă în Taiwan, iar MH 370 urma să-l ducă din Kuala Lumpur spre Beijing, de unde intenţiona să ia un alt avion.

Aş fi putut să mă urc şi în acel avion. Este de necrezut. Îmi pare foarte rău pentru pasageri şi pentru familiile lor, dar nu pot să nu fiu uşurat că eu sunt în siguranţă.

Maarten de Jonge
ciclist

R.D.