Despre păcatul avortului / VIDEO

“Toată viața voastră dacă vreți să meargă bine și să nu aveți probleme, încercați să evitați această problemă delicată a unui avort. Să nu ajungeți la așa ceva niciodată!” Asta le spun eu celor tineri, în care “tropăie hormonii”! 

De ce se pune atâta accent și se pedalează pe păcatul avortului? Este o problemă delicată! Nu te poți amesteca într-o treabă de familie, de cuplu! 
Și nu sunt eu în măsură să combat asemenea faptă, dar, din mila Prea Sfintei Treimi, vreo 300 de prunci poate au văzut lumina soarelui și datorită faptului că am găsit metodă s-o conving pe mamă să nu ucidă! Tu intervii în planul lui Dumnezeu și îl lipsești pe acel copil de dreptul de a trăi! Din acel moment, chiar dacă doar tu știi ce ai făcut, tu nu mai ești nici doamnă, și nici domnișoară, ești mama unui copil mort! Trebuie să folosești tehnica modernă, medicina modernă și să faci în așa fel încât să nu ajungi în pragul de a ucide! 

Până nu spovedești și lucrezi cu sufletul omului, de teoreticieni la hârtie și expresii scrise prin cărți geme lumea. Dar, când ești pus în fața unei situații concrete, nu știi cum să faci mai bine ca nici cel din fața ta să nu piară sufletește, și nici tu să nu-l pierzi și să nu-l scoți din biserică!

NICIUN COMENTARIU