Despre dragostea de mamă / VIDEO

Ce fac mamele? Nasc copii, dar nu-i iubesc ele și nu-i cresc ele, pun o bonă. Ce să simtă bona pentru copilul ăla, că doar nu-i carnea ei, nu-i gânguritul ei, nu-i sentimentul ei.

Tu o plătești și ea îl îngrijește conform standardelor, îl spală, îl îmbracă și îi face tot ce trebuie, dar de ce tu, ca mamă, nu îți poți răpi un an, doi sau trei? Dar tu spui “Nu-mi periclitez cariera!” Nu îți periclitezi cariera, dar îți distrugi izvorul sentimentelor.

Copilul ăla nu va mai avea niciodată mamă, iar tu nu vei mai putea să fii niciodată mamă, căci tu vei spune: “L-ai hrănit? L-ai spălat?”Și faci poze cu el, și-l scoți prin parc la o sărbătoare. Dar, în rest, tu nu-l cunoști! Și spui: “Sunt o divă și trebuie să mă respect!”Atunci te respecți, când trage lapte din pieptul tău, nu din biberon!

Mirosul de mamă este ca mirosul de Dumnezeu, cum se sădește credința în suflet prin iubirea sinceră de Dumnezeu, tot așa se sădește și dragostea sfântă de mamă în inima pruncului. Laptele mamei este nu numai hrană pentru anticorpi și hrană, este viață și sentiment, care se transmit din mamă în sufletul și trupul pruncului. De aceea, este bună și cariera personală, dar și mai importantă este legătura sufletească și maternă dintre mamă și fiu…pravila naturii…legea divină.

NICIUN COMENTARIU