19 C
București
marți, 26 septembrie 2023 - 5:37
No menu items!

Descoperire șocantă în Harghita. Soţ şi soţie, găsiţi împuşcaţi în casă

spot_img

Un bărbat şi soţia sa au fost găsiţi morţi, în propria locuinţă. Poliţiştii şi procurorii au găsit şi un pistol lângă una dintre victime.

Șocanta descoperire a fost făcută, duminică, într-o locuință din localitatea Sărmaș, județul Harghita. Cei doi soți, în vârstă de 61, respectiv 58 de ani, erau morți, iar lângă trupurile neînsuflețite a fost găsit un pistol.

Arma a fost ridicată, iar procurorii încearcă să afle acum ce s-a întâmplat. Se ia în calcul atât varianta unei sinucideri, cât și varianta unei crime.

„Ieri, în 1 mai 2022, în jurul orei 9.15, Poliția municipiului Toplița a fost sesizată pe 112, cu privire la faptul că în localitatea Sărmaş au fost identificate într-o locuință două cadavre, soț, soție, prezentând semne de împușcare. S-a înregistrat dosar la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita pentru omor.

Cercetările sunt coordonate de un procuror de caz din cadrul Parchetului, se fac investigații.

Urmează ca în urma efectuării autopsiei și a probelor administrate să se observe dacă, într-adevăr, e vorba de omor sau sinucidere, în contextul în care lângă unul dintre cadavre a fost găsit şi un pistol”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, prim-procurorul adjunct Dan Gîlcescu, pentru Agerpres.

                                                                                                                  Adina Silav