7.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 3:34
No menu items!

Descoperire macabră la Mănăstirea Frumoasa din Iași. Un picior de om a fost găsit într-o pungă legată cu sârmă

spot_img

O descoperire șocantă a fost făcută la Mănăstirea Frumoasa din Iași. În urma unor lucrări, a fost găsit un picior uman, îngropat într-o pungă de plastic legată cu sârmă. Anchetatorii nu au încă o explicație cu privire la modul în care piciorul ar fi putut ajunge în zona mănăstirii.

Marți dimineață, o persoană a anunțat printr-un apel la numărul unic de urgențe 112 că, în timpul unor lucrări, a fost găsită în pământ o pungă legată cu sârmă în care se afla un picior de om. Imediat, mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului. 

„Polițiștii Secției 5 au fost sesizați de către o persoană despre faptul că a găsit în curtea unei mănăstiri oseminte posibil umane. În cauză, se efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

În punga în care se afla piciorul era un lichid care părea a fi special pentru conservare. Una dintre variantele cele mai plauzibile ar fi aceea a unui picior amputat, susțin surse judiciare.