24.2 C
București
joi, 11 august 2022 - 23:17
No menu items!

Descoperire macabră în Bistrița: scheletele a trei bebeluși, descoperite în podul unui bloc

spot_img

Scheletele a trei bebeluși au fost descoperite în podul unui bloc din localitatea Bistrița Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud. Polițiști criminaliști, sub coordonarea unui procuror, au început, vineri, o investigație în acest caz.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud au declarat, pentru Mediafax, că au fost sesizaţi despre faptul că în podul unui bloc din localitatea Bistriţa Bârgăului ar fi fost găsite cadavrele unor bebeluşi.

„Echipa operativă a Inspectoratului de Poliţie al Județului (IPJ) Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud, s-a deplasat aseară (joi – n.r.) la faţa locului, unde au fost identificate cadavrele a trei bebeluşi. În acest caz s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut decesul copiilor”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul IPJ.

Surse judiciare au adăugat că, potrivit primelor investigații, copiii au murit cu cel puțin doi ani în urmă. Scheletele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală din Bistriţa pentru efectuarea necropsiei.

R.D.