28 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022 - 14:02
No menu items!

Descoperire macabră în vila Oliviei Newton-John

spot_img
foto: theplace2.ru

Trupul neînsufleţit al unui bărbat, împuşcat mortal, a fost descoperit luni în casa pe care cântăreaţa şi actriţa Olivia Newton-John o deţine în statul american Florida.

Potrivit poliției locale, actriţa şi soţul ei, John Easterling, nu se aflau în vila lor, care are o suprafaţă de 690 de metri pătraţi, în momentul producerii faptelor.

Poliţia a fost alertată printr-un apel telefonic efectuat din acea vilă, luni după-amiază. Un ziar local a avansat ipoteza unei sinucideri, însă poliţia a refuzat să o confirme.

Bărbatul nu locuia în acea casă şi nu era un membru al familiei Oliviei Newton-John.

Vila, aflată pe o proprietate impresionantă de 14 hectare, a fost construită în 1975, în zona de coastă, şi a fost cumpărată de Olivia Newton John și de soțul acesteia în 2009, cu 4,1 milioane de dolari.

Olivia Newton-John, în vârstă de 65 de ani, este cântăreaţă, compozitoare şi actriţă, câştigătoare a patru premii Grammy şi nominalizată la premiile Globul de Aur, pentru rolul din filmul „Grease” (1978). Newton-John a fost diagnosticată cu cancer în 1992 şi este o susţinătoare a campaniilor pentru lupta împotriva cancerului şi a celor pentru drepturile animalelor. A fost căsătorită de două ori şi are o fiică, Chloe Lattanzi, din prima căsătorie cu actorul Matt Lattanzi.

R.M.