3.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 5:57
No menu items!

Descoperire șocantă: Un ied s-a născut cu opt picioare FOTO

spot_img

ied opt picioare 4

Un fermier din Croația a rămas mut de uimire după ce a descoperit că animalul său, o capră de trei ani, a născut un ied cu opt picioare și, mai mult decât atât, cu două organe de reproducere atât masculine, cât și feminine.

ied opt picioare 2

“I-am numărat picioarele și am crezut că nu văd bine. Apoi mi-am chemat vecinul, ca să fiu sigur că nu sunt nebun. Totul este dublu la el. Sarka (capra n.r.), pe care o am de trei ani, a fătat un miracol al naturii. Este a patra naștere pe care o are și mereu a avut tripleți. Iedul încearcă să stea în picioare, dar nu are putere. Sper să trăiască și acesta”, a declarat fermierul, care și-a denumit animalul “octocapră”.

Potrivit veterinarilor, unul dintre motivele pentru care iedul are opt picioare este legat de subdezvoltarea extremă a unuia dintre frații săi. Bărbatul a spus că îl va păstra pe micul animal dacă va supraviețui. Veterinarii susțin, însă, că este puțin probabil ca iedul să rămână în viață, iar dacă acest lucru se va întâmpla, el nu va trăi mai mult de doi – trei ani.

ied opt picioare

ied opt picioare 3

D.M.