Deputatul Răzvan Cuc, mesaj pentru Nicolae Bădălău, susținător al demisiei lui Liviu Dragnea: Nu are caracter

Fostul ministru al transporturilor, deputatul PSD de Giurgiu Răzvan Cuc, i-a dat o lecție de politică de partid liderului  județene de Giurgiu, Nicolae Bădălău, susținător al scrisorii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea. 

Iată mesajul lui Răzvan Cuc: 

„Caragiale s-ar fi simțit mai ceva ca peștele în apă în aceste zile, în peisajul politic de la noi, de un ridicol inimaginabil… Aici unde dușmanii politici își zâmbesc și par prieteni și unde oamenii fără caracter se erijează în maeștrii moralității, verticalității și revoluționarii PSD-ului.

Culmea este că despre un «ilustru politician», proaspăt instalat în funcția de președinte la PSD Giurgiu, se pot spune atât de multe, mai puțin că are caracter.

Liviu Dragnea l-a girat în momente cheie pentru că mai apoi, același senator, cu agendă proprie și cu planuri de mărire fără seamăn, să îi plănuiească lovitura de grație, supărat fiind că nu a pus mâna pe Curtea de Conturi la care visa atât de mult.

Știu că în politică nu poate fi vorba despre sentimente, sau de resentimente, dar cu siguranță este despre “oameni” și verticalitate.

Senatorul în cauza, cu grave probleme de imagine, este cel mai vocal PSD-ist când vine vorba de vulnerabilitățile liderului Liviu Dragnea, deși chiar el a avut câteva dosare de care se pare că a scăpat, culmea, închise peste noapte.

Să nu uităm ca noul-vechiul președinte PSD Giurgiu este, cu siguranță, singurul mare PSD-ist care a putut jigni iremediabil diaspora.

Eu știu și am trăit pe pielea mea cuvintele lui Nicolae Iorga, cel care spunea că “sunt succese care te înjosesc și înfrângeri care te înalță!”, dar nu pot accepta ipocrizia ridicată la rang de artă politică!

Sunt de acord că e nevoie de o analiză la sânge și de curățenie în politică, dar dacă ea se va face atunci ar trebui să fie aplicată echidistant pentru toți și apoi să avem pretenția de-a vorbi despre pașii de urmat în PSD.”

Valeriu Motoc

NICIUN COMENTARIU