5.2 C
București
marți, 18 ianuarie 2022 - 16:30
No menu items!

Deputatul PDL Tinel Gheorghe, audiat la Parchetul General

spot_img

Tinel Gheorghe_SZ

Deputatul PDL de Ialomița Tinel Gheorghe a fost audiat, miercuri, la Parchetul General pentru a fi audiat. Parlamentarul nu a vrut să dea detalii referitoare la prezența sa la Secția de Urmărire Penală și Criminalistică.

Tinel Gheorghe are câteva litigii legate de… un gard. De asemenea, pe numele său a fst formulată și o plângere penală pentru tulburare de posesie. Reclamantul este vărul Mihaelei Geoană, Vasile Barbă. Deputatul a mai fost audiat, la sfârșitul lunii martie, la Parchetul General.

Fostul secretar de stat în Ministerul Agriculturii a povestit pentru o televiziune ce s-a întâmplat.

În anul 2008 a început tot chinul ăsta. Atunci am cumpărat un duplex cu terenul aferent aflat în indiviziune. Apoi fostul proprietar a vândut terenul, deşi nu avea dreptul să o facă din moment ce era în indiviziune. Şi de atunci mă tot chinui să demonstrez acest lucru, însă nicio instanţă nu acceptă expertiza prin care să demonstrez că un teren în indiviziune nu poate fi vândut.

Ulterior, deputatul a dărâmat gardul ridicat de Vasile Barbă, astfel că, pe lângă procesele civile intentate, s-a ales și cu plângeri penale. Cu toate acestea, și el a depus o plângere la Judecătoria Sectorului 1 împotriva lui Vasile Barbă pentru fals şi abuz.

Iniţial, procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale față de Tinel Gheorghe pentru tulburare de posesie, da Vasile Barbă a contestat soluția la instanța supremă, care a dispus ca procurorii să reia cercetările.

Andrei Tudor