1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 13:05
No menu items!

Deputatul PDL Ioan Oltean, implicat într-o tamponare în faţa unui liceu din Bistriţa

spot_img

Ioan Oltean DNA 2

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a fost implicat, vineri dimineaţă, într-un accident rutier produs în faţa colegiului din Bistriţa unde învaţă fiica sa, el lovind cu maşina autoturismul unei profesoare care încerca să parcheze.

Incidentul s-a produs, vineri, în jurul orei 8.00, pe Bulevardul Republicii din Bistriţa, în faţa Colegiului Naţional “Liviu Rebreanu”.

Potrivit martorilor, Ioan Oltean şi-a dus fiica la şcoală, cu maşina, a parcat într-o alveolă, iar când a ieşit nu s-ar fi asigurat. Astfel, el ar fi lovit maşina unei profesoare care îşi căuta loc de parcare.

Martorii susţin că profesoara era foarte supărată, pentru că, în urma impactului, maşina ei a rămas cu ambele uşi de pe partea dreaptă îndoite, dar Ioan Oltean a încercat să o calmeze, asigurând-o că vor rezolva problema pe cale amiabilă.

Contactat telefonic, comisarul şef Roberto Hasnaş, şeful Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, a declarat pentru MEDIAFAX că a auzit despre accident.

“Am auzit că domnul deputat Ioan Oltean a fost implicat într-un accident rutier în faţa Colegiului Naţional «Liviu Rebreanu», dar nu m-a sunat, nu ştiu. Tamponările astea se rezolvă amiabil, prin asigurări. Nu trebuie să meargă Poliţia. De auzit, am auzit. Ce nu se aude în oraşul acesta?”, a spus Hasnaş.

La rândul său, directorul Colegiului Naţional “Liviu Rebreanu” din Bistriţa, Constantin Rus, a confirmat producerea accidentului.

“M-a sunat o profesoară de română să-mi spună că întârzie zece minute la oră, pentru că cineva i-a lovit maşina, mai precis deputatul Ioan Oltean. A fost o tamponare, nu mare lucru. Astfel de lucruri se întâmplă pe şoselele României. Nu ştiu cu ce maşină circula domnul deputat. Nu am dat mare importanţă evenimentului. Nu m-a interesat mai mult decât ce mi-a spus colega mea”, a declarat Constantin Rus.

R.D.