3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 6:35
No menu items!

Deputatul Gheorghe Coman: Tăiam porcul la țară în timpul flagrantului DNA

spot_img

gheorghe-coman

Deputatul Gheorghe Coman, urmărit penal pentru corupţie, a declarat că denunţătorul său este directorul adjunct al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Buzău. El a susținut că nu a luat “şpagă” în viaţa sa, că nu a fost prins în flagrant şi că nu a fugit, fiind de fapt la ţară, să taie porcul.

Nu am fugit după flagrant. Ce se aude – că m-au prins la Ploieşti  – nu e adevărat. Ieri am fost la ţară, am tăiat porcul, nu aveam semnal acolo, când am plecat de acolo, pe drum, am aflat că mă caută. Am oprit, m-au urcat în maşină şi am plecat la Ploieşti. Exclud tot.

Gheorghe Coman

deputat

Deputatul a susținut că este nevinovat, că nu a luat “şpagă” niciodată în viaţa sa şi că DNA nu are suficiente probe împotriva sa.

Domnul Ciprian Botezatu (directorul adjunct al Direcţiei Sanitar-Veterinare Buzău – n.r.) este denunţătorul, dar eu nu am luat în viaţa mea şpagă. Când am făcut masa la partid au fost 25 de inşi, a costat 20 de milioane de lei vechi, n-au fost probleme cu banii, n-am cerut şi n-am luat şi nu o să iau. Nici nu m-au prins în flagrant cum spun ei, eu nu am luat nici un ban. Se cere arestarea, dar trebuie şi probată. Deocamdată, o să mă duc la Bucureşti să văd ce plângeri am şi vedem ce e de făcut. Nu am de ce să-mi dau demisia din Parlament, nu o să-mi dau demisia nici de la partid, pentru că nu m-au prins. Până nu sunt probe clare, nu-mi dau demisia. Îmi dau demisia şi după aia mă găsesc nevinovat?

Gheorghe Coman

deputat

Gheorghe Coman a mai declarat că, după ce a ajuns lider al PC Buzău ar fi fost căutat de unele persoane din instituţii care se află în subordinea Ministerului Agriculturii, dar că niciodată nu şi-a folosit influenţa şi nu ar fi “riscat” pentru 3.000 de lei.

Ei mă căutau toţi, pentru că credeau că, dacă sunt la PC, pot să le rezolv posturile, credeau că posturile sunt la Partidul Conservator. Ei mă căutau toţi, dar eu nu ştiu nimic, nici nu am citit protocolul care există. Exclud tot. Ce, eu mă cobor la 3.000 de lei? Nu există aşa ceva, am 80 de oameni angajaţi cărora le dau salariile. Nu au dovezi clare. Am deranjat pe cineva şi de-asta am ajuns aici. N-am ştiut că politica e atât de grea. Politica e mizerabilă. Sărbători fericite şi om vedea noi după aia!

Gheorghe Coman

deputat

Directorul adjunct al DSVSA Buzău, Ciprian Botezatu, despre care Gheorghe Coman susţine că l-ar fi denunţat la DNA, a refuzat să comenteze.”Mai importante sunt problemele instituţiei acum şi ce ţine de siguranţa populaţiei în această perioadă. Nu comentez nimic pe acest subiect”, a declarat Botezatu pentru MEDIAFAX.

R.D.