20.4 C
București
duminică, 28 mai 2023 - 12:48
No menu items!

Deputatul Daniel Oajdea, audiat la Parchetul General

spot_img

Deputatul PPDD, Daniel Oajdea, a fost audiat joi, la Parchetul General în legătură cu o plângere depusă în campania electorală de doi candidaţi la alegerile parlamentare din 2012, de la PDL şi PER, care l-au acuzat că atunci ar fi strâns semnături pentru propuneri legislative.

Daniel Oajdea a spus că s-a prezentat în faţa procurorului de la Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică din Parchetul General, care se ocupă de acest dosar, pentru a da o declaraţie în cazul unei plângeri penale depuse de avocata Maria Aldea, de la PDL şi de Sebastian Tătaru, de la Partidul Ecologist Român, care au candidat la alegerile parlamentare din decembrie 2012.

Deputatul a declarat că, în opinia sa, plângerea a avut scopul să-i strice imaginea şi să-l denigreze. Oajdea a arătat că Aldea şi Tătaru l-ar fi acuzat că, în campania electorală pentru alegerile parlamentare, ar fi strâns semnături pentru propuneri legislative, faptă ce nu ar fi permisă de Legea electorală. El a susţinut că semnăturile au fost strânse înainte de începerea campaniei.

Daniel Oajdea a câştigat un mandat de deputat la alegerile parlamentare din decembrie 2012, el candidând din partea PPDD Iaşi.

Raluca Dan

FOTO Liviu Untaru