5.4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 1:05
No menu items!

Deputat vitezoman, lăsat fără permis

spot_img

Deputatul UDMR Covasna, Olosz Gergely, a rămas fără permis de conducere, pentru că a condus, vineri, un autoturism cu viteza de 163 de kilometri/oră pe DN 13, între localităţile Sfântu-Gheorghe şi Câmpu-Frumos. Polițiștii rutieri l-au amendat şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de trei luni.

Gergely a fost ales în urmă cu patru ani deputat în colegiul Târgu Secuiesc şi va candida la alegerile din 9 decembrie tot pe listele UDMR pentru un mandat de senator în judeţul Covasna. Luna trecută acesta a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru trafic de influenţă în formă continuată, fiind acuzat că în perioada 2007-2008 când a fost preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare a Energiei (ANRE) ar fi cerut peste 500.000 de euro şi 400.000 de lei în schimbul atribuirii unor contracte oneroase.

Deputatul a susţinut mereu că este nevinovat şi a catalogat trimiterea sa în judecată de către procurorii DNA drept o „gafă profesională inacceptabilă”, menită să-l denigreze şi să-i compromită candidatura. Dosarul a fost înaintat spre judecare Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. D.M.

 

 

Articolul precedentUnde ne distrăm în weekend
Articolul următorCe avere are Vasile Blaga?