13 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 17:58

Deputat PNL: De frica DNA, parlamentarii nu se mai ating nici de banii lor

spot_img

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, că „parlamentarii nu se mai ating nici de banii lor”, de când Laura Codruţa Kovesi a preluat conducerea DNA, povestind că, zilele trecute, nu a îndrăznit să pună mâna pe o hârtie de 100 de lei căzută lângă banca sa, în sala de plen.

„Zilele trecute găsim pe jos – eu, Daniel Gheorghe şi Paul Dumbrăvanu – în Camera Deputaţilor, chiar lângă banca mea, o hârtie de 100 de lei. Panică totală: «N-o atinge, suntem la camera ascunsă!»; «E însemnată cu mită, nu puneţi mâna pe ea»; «Nu e a mea, niciodată nu a fost a mea». În adâncul sufletului, fiecare bănuiam că, deh, uite, am fost neatenţi şi ne-a căzut frumuseţe de bancnotă; nimeni n-a vrut însa s-o revendice; a rămas peste noapte, singură, marginalizată, în sala pustie şi rece”, a scris deputatul.

Liberalul consideră că acesta este „cel mai potrivit bilanţ” al Laurei Codruţa Kovesi, la conducerea DNA. „Ăsta e cel mai potrivit bilanţ al Laurei Codruța Kovesi în fruntea DNA; ca-n legenda lui Ţepes («puteai să laşi o pungă plină cu bani în drum şi nu cuteza nimeni să o ia») parlamentarii nu se mai ating acum nici de banii lor”, a conchis liberalul.

Valeriu Motoc