16.1 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 2:19

Deputat PNL: Ciolacu doar mimează moțiunea de cenzură ca să arate PSD că merită să conducă partidul

spot_img

Un parlamentar liberal este convins că liderul PSD doar mimează lupta contra PNL, prin depunerea moțiunii de cenzură, ca să demonstreze partidului că merită șefia. 

Deputata Antoneta Ioniță (PNL) a apreciat joi că liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a anunțat moțiunea de cenzură cu un singur scop: să le demonstreze colegilor de partid că merită șefia formațiunii social-democrate.

„Este clar de ce Marcel Ciolacu și-a dorit ca în România să existe o nouă stare de alertă doar de 15 zile, și nu de 30. Anunțul de ieri făcut de domnul Ciolacu, potrivit căruia PSD va depune o moțiune de cenzură imediat după expirarea noii stări de alertă, ne arată clar de ce a vrut reducerea acestei perioade cu 15 zile. Marcel Ciolacu se grăbește să dea jos Guvernul PNL nu pentru a-și aduce partidul la guvernare, ci doar pentru a demonstra viitorilor delegați de la apropiatul Congres că merită să iasă din interimat și să fie președinte plin al PSD.

Această situație ne mai spune un lucru, cel care joacă la păcănele stabilitatea României este chiar Marcel Ciolacu. A încerca să dai jos un guvern doar pentru a-ți asigura voturile la un Congres de partid reprezintă chiar un slot machine, ce pune în pericol echilibrul economic și politic al țării, mai ales într-o perioadă dificilă pentru întreaga Europă”, a transmis deputata liberală într-un comunicat de presă.