12.5 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 17:27

Demiteri și demisii la PSD după alegerile locale

spot_img

O ședință tensionată a avut loc, luni, la PSD. Unii şefi de Consilii Judeţene au fost demişi, iar alţii au demisionat, după scorul înregistrat la alegerile locale, relatează Antena 3. 

Surse citate de Antena 3 au precizat că Marian Oprișan a anunţat că nu va demisiona din funcţia de preşedinte al PSD Vrancea, după ce a piedut şefia Consiliului Judeţean. Oprișan a spus că rezultatele de la aceste alegeri sunt similare cu cele obţinute în urmă cu patru ani. Cu toate acestea, a fost schimbat de la conducerea filialei PSD care va fi condusă, din postura de președinte interimar, de Marcel Ciolacu.

În plus, Niculae Bădălu ar fi renunţat la şefia filialei de Giurgiu. Locul său va fi luat de Marian Mina, care era vicepreşedinte al organizaţiei.

Şi Viorica Dăncilă, fost premier al României, a pierdut şefia organizaţiei de femei a PSD, postul fiind preluat în prezent, interimar, de senatoarea Doinea Fedorovici, cea care a câştigat alegerile locale la Botoşani şi este preşedinte la Consiliul Judeţean.