14.7 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 3:02

Demisia în original a lui Marko Attila a ajuns la Camera Deputaților

spot_img

Plenul Camerei urmează să ia act de demisia lui Marko Attila Gabor, iar în aceste condiții deputații nu vor mai lua în discuție cererea DNA de încuviințare a reținerii și arestării preventive a deputatului UDMR

Marko Attila 1

Demisia în original a deputatului UDMR Marko Attila Gabor a ajuns marți la Camera Deputaților și va fi analizată în ședința Biroului permanent al Camerei.

Deputatul UDMR a trimis, cu două săptămâni în urmă, cererea sa de demisie din funcția de deputat, dar plenul Camerei Deputaților nu a putut să ia act de aceasta, pentru că nu era în original, ci doar o copie.

Acum, plenul Camerei urmează să ia act de demisia lui Marko Attila Gabor, iar în aceste condiții deputații nu vor mai lua în discuție cererea DNA de încuviințare a reținerii și arestării preventive a deputatului UDMR.

Procurorul general Tiberiu Nițu a transmis ministrului justiției cererea și referatul cauzei în baza cărora să solicite Camerei Deputaților încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputatului UDMR Marko Attila Gabor, acuzat de trei infracțiuni de abuz în serviciu în dosarul “ANRP”.

R.D.