26.4 C
București
marți, 6 iunie 2023 - 16:38
No menu items!

Delegația Română S&D: Moldova își urmează destinul european. Cetățenii săi merită mai mult!

spot_img

Delegația Română din Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European (S&D) o felicită pe Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, pentru câștigarea alegerilor anticipate și pentru eforturile sale neobosite de a crede în idealul european și într-un viitor mai bun pentru toți cetățenii săi.

Reprezentanții Delegației PSD din Parlamentul European au arătat că Moldova are nevoie de mult sprijin, iar România a fost, este și va rămâne un partener stabil şi de încredere, un promotor al consolidării proiectului european, acolo unde este și locul cetățenilor moldoveni. Aceștia au precizat ca cel mai important pas a fost făcut ieri, votul oamenilor dornici de schimbare consolidând procesul de integrare în Uniunea Europeană.

“Europa a fost alături de Moldova în calitate de țară non-membră a UE și îi va fi partener de nădejde și atunci când va deveni stat membru. România și Moldova vor continua colaborarea excelentă, în beneficiul cetățenilor români şi moldoveni, precum şi pentru viitorul Uniunii Europene. Ne-a bucurat mobilizarea, dorința și hotărârea Moldovei de a-și urma cursul european. Cetățenii săi au arătat că vor și merită mai mult”, au susținut eurodeputații social-democrați.