Delegația Permanentă a PNL va decide candidatul la prezidențiale. În cursă, Klaus Iohannis și Crin Antonescu

Iohannis a retras sâmbătă din Congres propunerea de rezoluție privind desemnarea candidatului partidului pentru alegerile prezidențiale

Antonescu_Iohannis2_SZ

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a retras sâmbătă din Congres propunerea de rezoluție privind desemnarea candidatului partidului pentru alegerile prezidențiale, după ce în această cursă au intrat el și Crin Antonescu.

Suntem în cea mai fericită situație în care poate fi un partid serios: să aibă doi candidați serioși și, dacă suntem în această situație, nu ne poate decât bucura. Nu mă tem să intru într-o competiție cu domnul Antonescu, dar vom avea timp suficient să găsim metode de evaluare. Nu o vom face astăzi (sâmbătă – n.r.). Retrag rezoluția din Congresul de astăzi, nu putem să permitem altcuiva să aleagă candidatul și nu putem să ratăm alegerea celui mai bun pentru prezidențialele din toamnă.

Klaus Iohannis
președinte PNL

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat că alegerea candidatului pentru prezidențiale va fi făcută de Delegația Permanentă a partidului.

Pentru această cursă au fost propuși Klaus Iohannis și Crin Antonescu.

R.D.

NICIUN COMENTARIU