4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 22:54
No menu items!

Decretele de numire a lui Teodorovici şi Nica la Finanţe şi Fonduri Europene, semnate. Ce le-a spus Iohannis miniștrilor / UPDATE

spot_img

Cei doi miniștri au depus luni dimineață jurământul, la Cotroceni

Eugen Teodorovici_SZ

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care Eugen Teodorovici este revocat din funcţia de ministru al fondurilor europene şi numit în cea de ministru al finanţelor. Șeful statului a semnat şi decretul de numire a lui Marius Nica în funcţia de ministru al fondurilor europene.

Administraţia Prezidenţială a anunțat, luni dimineaţă, că şeful statului a semnat decretul prin care Eugen Orlando Teodorovici este revocat din funcţia de ministru al fondurilor europene. Totodată, președintele a semnat decretul prin care Teodorovici este numit ministru al finanţelor.

De asemenea, Klaus Iohannis, a semnat, luni dimineaţă, şi decretul prin care Marius Nica este numit în funcţia de ministru al fondurilor europene.

De altfel, Eugen Teodorovici şi Marius Nica au depus, luni dimineaţă, în cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni, jurământul în calitate de miniştri ai finanţelor, respectiv fondurilor europene.

Vă doresc succes în noua poziție, multă eficiență și numai bine!“, i-a transmis Klaus Iohannis lui Teodorovici.

În ceea ce îl privește pe Marius Nica, noul ministru al fondurilor europene, Iohannis i-a cerut să găsească metode pentru atragerea de fonduri europene.

Vă doresc succes, să găsiți metode să atrageți fonduri europene mai multe“, i-a spus Klaus Iohannis lui Nica.

R.D.