22.7 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 14:09
No menu items!

Declarațiile de avere și interese ale candidaților, pe internet

spot_img

Declaraţiile de avere şi de interese depuse în cadrul procesului electoral de către candidaţii la alegerile parlamentare din 9 decembrie au fost procesate și publicate pe portalul ANI, în secţiunea „Declaraţii de avere şi de interese – Alegeri parlamentare 2012”.

„Pentru a facilita accesul la informaţie, secţiunea beneficiază de câmpuri avansate de căutare, precum nume / prenume, judeţ şi funcţii alese (deputat, senator)”, a precizat ANI într-un comunicat de presă.

Potrivit situaţiei centralizate transmise Agenţiei Naţionale de Integritate de către Biroul Electoral Central la data de 9 noiembrie, numărul total al candidaturilor rămase definitive în colegiile uninominale din cele 43 de cirscumscripţii electorale este de 2455.

„Menţionăm faptul că toţi candidaţii validaţi pentru alegerile parlamentare din luna decembrie 2012 au depus declaraţii de avere şi de interese, conform prevederilor legale”, potrivit ANI.

Declaraţiile de avere şi de interese postate au fost transmise Agenţiei Naţionale de Integritate de către Biroul Electoral Central, respectiv de către birourile electorale de circumscripţie.