5.8 C
București
vineri, 23 februarie 2024 - 4:42
No menu items!

Decizie surprinzătoare în dosarul Ferma Dacilor. De ce vrea Dinicu să se mute la pensiunea care a ars

spot_img

Cornel Dinicu a fost plasat în arest la domiciliu în același loc cu fiul și soția acestuia, deși nu are voie să vorbească cu ei, fiind amândoi martori în acest dosar.

Avocatul lui Cornel Dinicu a cerut ca patronul de la Ferma Dacilor să aibă posibilitatea să comunice cu soția sa, care locuiește în aceeași casă, deși restricția este impusă chiar prin măsura arestului la domiciliu.

Dacă nu primește această permisiune, patronului a cerut să fie mutat, cu domiciliul, chiar la Ferma Dacilor din Tohani.

O decizie a judecătorilor urmează să fie luată vineri.

Cornel Dinicu a revenit astăzi la locul tragediei, unde 8 oameni și-au pierdut viața. El și-a angajat o adevărată echipă de experți pentru a le demonstra anchetatorilor ipoteza lui, că focul a fost pus din exterior de o mână criminală.

Anchetatorii se concentrează pe camera deasupra căreia se aflau panourile electrice pentru a se stabili dacă acestea au avut o legătură cu incendiul.

„Mâna criminală o vor decide experții. Astăzi se vor lămuri lucrurile în privința panourilor electrice, cât de bine le-am realizat și cât de bine le-am făcut”, a declarat Cornel Dinicu.

Este ultima zi de cercetare la fața locului. Anchetatorii au adus și o macara pentru a ridica resturile rămase în urma incendiului.

Procurorii vor să afle dacă panourile fotovoltaice montate de Dinicu au avut sau nu vreo legătură cu incendiul și câte panouri au fost montate.

Resturile vor fi ridicate și analizate în laborator.

                                                                                                        Adina Bucur Silav