10.1 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 2:43

Decizie surprinzătoare a lui Tăriceanu. Șeful Senatului: “Sunt la Satu Mare pentru a-l susține pe colegul meu liberal Ovidiu Silaghi”

spot_img

 Călin Popescu Tăriceanu a revenit în PNL

tariceanu

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a înscris din nou în PNL. El s-a reînscris în PNL la organizația PNL Satu Mare.

Am spus mereu că sunt dispus să revin în PNL. Demisia a fost un gest extrem de protest. Doresc un scor cât mai bun pentru PNL. Accept invitația de a reveni în PNL”, a declarat Tăriceanu.

Sunt la Satu Mare pentru a-l susține pe colegul meu liberal Ovidiu Silaghi, el candidează din partea USL. Noi ca oameni politici ne-am asumat obligații față de cetățeni și trebuie duse la îndeplinire. Ca atare am venit să-l sprijin pe Ovidiu Silaghi, iar colegii din PNL Satu Mare au făcut propunerea să mă înscriu și eu în organizație. De săptămâna viitoare, PNL va trebui să ia o decizie importantă privind viitorul său și am acceptat această propunere făcută de colegii din PNL.

Călin Popescu Tăriceanu

președintele Senatului

Tăriceanu a precizat, miercuri, pentru Antena 3, că “PNL urmează să ia în perioada viitoare decizii importante care vor afecta viitorul său și al liberalismului”. “Voi da orice răspuns la întrebările dumneavoastră după ziua de luni”, a precizat acesta.

“În ceea ce privește relațiile cu colegii din PNL, am relații bune cu mulți dintre ei. (…) În ceea ce privește USL, am un punct de vedere pe care l-am prezentat nu o dată și nu mi-am schimbat acest punct de vedere”, a declarat Tăriceanu.

Pe 26 februarie, Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din PNL.

D.M.