3.5 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 7:39
No menu items!

Decizie amânată în dosarul Microsoft

spot_img

Magistrații au amânat pentru 4 mai decizia în cazul Microsoft, în care inculpații au cerut să fie cercetați în libertate, sub control judiciar

Cocos_Niro_Sandu_Pinalti_SZ 1

Instanța a nunțat că va lua o decizie pe 4 mai, în privința cererilor lui Gheorghe Ştefan, Dorin Cocoş, Nicolae Dumitru şi Gabriel Sandu, care au cerut să fie cercetaţi în libertate sau sub control judiciar.

Gheorghe Ștefan Pinalti a declarat că nu vrea să dea detalii despre anchetă sau despre denunțurile făcute de inculpați.

Am înţeles că Parchetul a cerut un termen pentru a răspunde la excepţiile şi cererile depuse de doi avocaţi. Nu vreau să intru în amănunte. Recunoaşterea înseamnă să recunoşti total ceea ce îţi impută procurorii, la mine nu sunt declaraţii de martor şi denunţători. O parte dintre ei… probabil declaraţiile nu sunt  sută la sută exacte. Despre denunțul lui Cocoș sau al altora nu vreau să comentez pentru că apoi s-ar interpreta de cei care judecă dosarul, să nu fac ceva greșit. Nu mă simt trădat, ci bărbat.

Gheorghe Ștefan

DNA a cerut ca inculpații să rămână în stare de arest la domiciliu, pentru că există pericolul ca aceștia să influenţeze investigațiile. Cei patru, acuzaţi de procurori că au intermediat mita în acest cazul Microsoft, au fost trimişi în judecată.

M.N.