3 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 16:33
No menu items!

De sărbători, fă un bine oamenilor defavorizați!

spot_img

Două studente din București au avut ideea să organizeze un eveniment caritabil de colectare a hainelor pentru persoanele defavorizate.

Samusocial din Romania participă în calitate de beneficiar, alături de Sfântul Stelian și Casa Sfântul Iosif, la acest eveniment inițiat de studentele Lavinia Ivănică și  Daniela Preda.

Acțiunea va avea loc în Parcul Izvor din Capitală, în data de 8 Decembrie 2012, între orele 10 și 16.

Evenimentul are ca scop colectarea hainelor și donarea lor către centrele beneficiare, dar și către diversele familii sărace care au nevoie de un astfel de ajutor. Acțiunea se adresează persoanelor care doresc să doneze haine bune de purtat, cu rugămintea de a fi curate și nu deteriorate (rupte, murdare, etc.).

Acțiunea nu are ca scop strângerea de fonduri, și nimeni nu va primi vreun ajutor financiar. Cei care doresc să aducă dulciuri pentru copii, le vor putea depune într-o cutie specială, care va ajunge la asociatia „Viitorul Copiilor în România”.

Prima ediție a evenimentului s-a desfășurat în anul 2010, în Parcul Kiseleff, unde beneficiari au fost Asociația Sfântul Stelian din București, hainele ajungând la centrele de copii de la Greaca, dar și la beneficiarii direcți ai asociației. D.M.